Alege produse diferite Zoft Gum Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini
Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini
Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini
Comanda Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini


Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini
Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini

Cele mai mari beneficii pe care le ofera guma de mestecat Zoft pentru marirea sanilor sunt, marimea, fermitatea si sani mai plini in doar cateva saptamani - natural si fara prescriptii. Aceasta guma inovatoare este superioara pastilei deoarece este absorbita imediat in vasele de sange si ofera rezultatele puternice pe care le doresti !

In plus guma de mestecat Zoft pentru marirea sanilor  :

  • Lupta impotriva cariilor si curata dintii dupa fiecare masa
  • Furnizeaza un aperitiv noncaloric
  • Imbunatateste concentrarea
  • Relaxeaza si elimina tensiunea
  • Ofera o respiratie proaspata
  • Imbunatateste digestia

E adevarat, mestecand guma Zoft pentru marirea sanilor puteti preveni cariile cu pana 40% in timp ce va umeziti gura. Studii anterioare arata ca mestecand guma Zoft pentru marirea sanilor fara zahar dupa masa prevenim aparitia cariilor prin eliminarea de acid si micsorarea nivelului zaharului din gura. Guma de mestecat Zoft pentru marirea sanilor nu ajuta la depunerea kilogramelor in plus cum fac alte pastile pe baza de plante din magazine. Unii clienti au raportat pierderea kilogramelor - probabil din cauza ca ardeti aproximativ 11 calorii pe ora mestecand guma Zoft, sau, mai realistic, pentru ca guma Zoft va impiedica sa consumati mancaruri bogate in calorii.

Armata americana a aprovizionat soldatii cu guma de mestecat inca din primul razboi mondial deoarce ii ajuta sa-si creasca concentrarea si sa elimine stresul. Studii recente arata ca guma de mestecat poate imbunatati starea de spirit.

Studiile arata ca guma de mestecat imbunatateste sanatatea digestiei !

Mestecand guma Zoft, pentru marirea sanilor dupa masa, nu numai ca va imbunatateste respiratia, dar va poate ajuta sa luptati cu arsurile la stomac. Un nou studiu demonstreaza ca guma de mestecat dupa masa reduce nivelul acidului din esofag si poate preveni bolile de esofag (GERD).

Cercetarile spun ca mestecand guma puteti efectiv stimula scurgerile salivale. Cercetatoarea Rebbecca Moazzez, de la colegiul Kings din Londra, si colegii ei spun ca rezultatele indica faptul ca mestecand guma timp de 30 de minute dupa mesele  grase  puteti reduce acidul din esofag si arsurile stomacale (Sursa :Digestive Week , Mai 17-22, 2003)

Uitati o idee in plus. Mestecati guma Zoft pentru marirea sanilor urmatoarea data cand sunteti intr-un avion pentru a interactiona efectului de presiune din aer .

Cu guma de mestecat Zoft pentru marirea sanilor nu aveti absolut nimic de pierdut.

Zoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai pliniZoft Breast Gum - marire sani, sani mai mari, mai plini
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR